Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Proposta Ternelles.

camins | 29 Abril, 2013 11:15 |

 

PROPOSTA DE LA PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS OBERTS ALS GRUPS POLITICS MUNICIPALS PER A L’HABILITACIÓ EN ELS PRESSUPOSTS DE PARTIDES ECONÒMIQUES PER A L’EXPROPIACIÓ DELS CAMINS DE CALA CASTELL I CASTELL DEL REI EN COMPLIMENT DEL PGOU I DE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM DE 18 D’OCTUBRE DE 2001

 

L’Ajuntament Ple en sessió del 23 de maig de 1990, en el tràmit d’esmena de deficiències del Pla General d’Urbanisme, va establir una servitud de pas per a vianants per a l’accés a sis punts singulars de la costa i del territori. Aquesta determinació estava reflexada en els documents de la Memòria Justificativa, el Programa d’Actuació, l’Estudi Econòmic Financer i els Plànols.

 

Posteriorment, en l’Aprovació Definitiva del PGOU en la sessió de la Comissió Provincial d’Urbanisme de 14 de setembre de 1990, mitjançant la prescripció 6è, es va ordenar que: Los accesos a la costa Norte deben continuar siendo privados en defensa de sus valores ambientales”.

 

Després que l’Ajuntament impugnés l’esmentada prescripció en via administrativa i contenciosa administrativa, finalment mitjançant sentència del Tribunal Suprem de data 18 d’octubre de 2001, es va resoldre anular la prescripció 6è de la CPU, i : “5.- Devolver las actuaciones para que respetando el acuerdo tomado por el Ayuntamiento de Pollensa se le adicionen las determinaciones precisas para asegurar el uso público idóneo de los bienes afectados por la resolución impugnada”.

 

 (Segueix)

Pro Camins Públics denuncia la acumulación de animales muertos en la carretera vieja de Lluc.

camins | 11 Abril, 2013 12:50 |

Ultima Hora.

 Elena Ballestero | Pollença | 10/04/2013.

 La plataforma Pro Camins Públics i Oberts ha denunciado ante el Servicio de Protección de la Naturaleza (Seprona) de la Guardia Civil, la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori y ante la Conselleria insular de Medi Ambient el abandono de varios cadáveres de ovejas, gatos y una liebre en avanzado estado de descomposición sobre uno de los tramos de la carretera vieja de Lluc recientemente recuperados por el Consell de Mallorca -concretamente en el kilómetro 3,6-, a la altura de Ca na Borrassa, propiedad de la familia del alcalde

 (Segueix)

Fets sense explicació.

camins | 10 Abril, 2013 12:42 |

Hem entrat una instància a la conselleria per uns fets inexplicables produïts damunt la carretera vella de Pollença a Lluc:

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb