Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Tancament a Santuïri.

camins | 04 Agost, 2012 14:48 |

Finalment s’han entregat  812 signatures per reclamar que es restableixi el pas pel camí de Santuïri , així com la supressió de les barreres que impedeixen el pas lliure i rodat per aquesta via, que enllaça el camí del Cementiri amb la carretera PMV-220-2. Km. 0,8.

Per això, s’han entregat les signatures a l’ajuntament de Pollença, i esperem des de la plataforma pro camins, Així com també o desitgen els veïns afectats, que l’Ajuntament rectifiqui. 

1r-Que segons la documentació que hi ha a l’Arxiu Municipal , aquest camí va ser construït a finals del segle XIX amb l’objectiu d’enllaçar amb el camí d’Almadrava i permetre el pas del carros . 

 2on.-Que és un camí públic perquè esta al Plànol “ del Plan General Municipal “de 1991. i també al Catàleg de Camins Municipals aprovat el 25 de setembre de 2008. 

A més, cal recordar que al plenari de 25 de Juliol de 2012, es va acordar l’obertura immediata d’aquest camí. Per tant, volem recordar a   l’Ajuntament de Pollença que cal compleixi amb els seus propis acords.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb