Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

COMÚ organitza l'eixerma del camí des Puig.

camins | 22 Juny, 2012 07:15 |

L'associació COMÚ, que agrupa col·lectius ecologistes de la zona del Raiguer i la Tramuntana, organitza per demà, dissabte, 23 de juny, una Eixerma del Camí des Puig. Els participants partiran a les 9.00 hores del Camp d'Esports d'Alaró, per eixermar i rehabilitar el camí del Puig o de Son Palou, situat entre Consell i Alaró. També prendran part a l'acció GADMA i Amics de la Vall de Coanegra. Els participants han de dur eines, xapes, xerracs i estidores de podar i, sobretot, bon humor.

NETEJA DEL CAMÍ DE SES FORQUES (SANTA MARIA)

camins | 17 Juny, 2012 14:32 |

El passat dissabte dia 16 de juny un grup de veïns confrontants amb el camí de ses Forques i l’associació Amics de la Vall de Coanegra varen fer una jornada de neteja d’un tram d’aquest camí, així com la seva continuació a través del camí d’establidors o de Can Moragues de Baix.

 (Segueix)

Neteja camí de ses forques.

camins | 09 Juny, 2012 23:57 |

NETEJA CAMÍ DE SES FORQUES
 DISSABTE 16 DE JUNY A LES 9 h DEL MATÍ
DAVANT EL TANCAMENT DEL CAMÍ DE SES FORQUES PER PART DELS PROPIETARIS DE MAINOU, DIFICULTANT L’ACCÉS A LES FINQUES CONFRONTANTS
NETEJAREM DE BROSSA I ARREGLAREM EL FERM DEL CAMÍ D’ESTABLIDORS QUE VA DES CAMÍ DES MOLINERS FINS EL DE SES FORQUES.
NECESSITAM VOLUNTARIS.
CONCENTRACIÓ AL FINAL DEL CAMÍ, ON ES CREUA A LES VIES DEL TREN, ENTRANT PEL CAMÍ DE MOLINERS
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb