Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carretera vella de Lluc...

camins | 09 Gener, 2012 07:00 |

Desprès de gairebé set anys de reivindicacions la carretera vella de Pollença a Lluc, construïda a principis de segle passat per la diputació provincial, predecessora del que avui és el Consell Insular de Mallorca, segueix patint tancaments de particulars allà on nosaltres considerem a tots els efectes, que s’hi troba  una via pública, doncs com ja hem esmentat, al seu moment va ser realitzada l’obra per la diputació provincial. Per tant, volem encoratjar al govern del Consell Insular de Mallorca, a resoldre aquest conflicte.

 

 

 (Segueix)

Greu atemptat al torrent de coanegra.

camins | 02 Gener, 2012 12:20 |

 

Aquests dies unes màquines excavadores han arrassat el torrent de Coanegra al camí de sa Bomba. Es tracta d'un greu atemptat ecològic, però no és l'únic que ens espera. La Conselleria de Medi Ambient té previstes fins a 29 actuacions d'aquest tipus en el Pla de neteja dels torrents. Una autèntica ABERRACIÓ com es pot veure per les fotos.

Com a protesta, farem una visita al torrent amb els mitjans de comunicació DIMARTS A LES 11 h al mateix camí de sa Bomba. Deixarem els cotxes on acaba l'asfaltat del camí. És important la vostra assistència i el vostre suport. Qui estima Mallorca no la destrueix!

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb