Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Molts d'anys.

camins | 31 Desembre, 2011 15:37 |

Molts anys amb el desig que el 2012 es comencin a recuperar camins públics que es troben tancats i amb el compromís de treballar per aconseguir-ho.

A tots els que participeu d’aquesta tasca de recuperació, només que sigui pel vostre suport moral.

 

MOLTS ANYS.

 

 (Segueix)

Resum i conclusió II pujada Molí des Castellet.

camins | 12 Desembre, 2011 22:18 |

 

Ahir, un any més, una llarga taringa de persones a cop de flabiol i xeremia pujàrem al molí des Castellet per demanar la seva protecció. Volem agrair la participació de cada persona, gent arribada de diferents pobles, associacions, colles, mitjans de comunicació i, especialment, als valents calvianers, disposats a que els acusin de ser estrangers dins ca seva. Ahir, una vegada més es va demostrar que encara hi ha persones que no es resignen, que no miren cap a un altre costat, ni cap abaix, que no es queden al sofà de casa, que no diuen "tanmateix". Hauríem d´haver estat més els que, quan passen coses com esbucament de possessions amb suficient història i caràcter per haver estat protegides i respectades, la destrucció del paisatge per urbanitzar sense tenir en compte l´entorn, que quan es llaura un camí reial, és a dir públic i inalienable, hauríem d´haver estat més els que no podrem dir que no hem fet res per evitar-ho. Hem fet una passa més, petita, però, al manco no hem reculat. Mereixen ser anomenats per el seu recolzament incondicional, sense voler llevar importància a ningú altre: Joan Crespí, Martí Canyelles i Bernat Fiol, aquest darrer, membre de GADMA, ens ha oferit recursos tècnics i humans per a dur a terme jornades de neteja i restauració si ens ho permeten. També Mateu Amengual per el reportatge i Gaspar Servera per convocar els sonadors.

Tanmateix no ho sabem fer d´una altra manera.
 
Calvià, 12 de desembre de 2011

Segona pujada reivindicativa.

camins | 10 Desembre, 2011 11:48 |

 

 

El diumenge, 11 de desembre, a les 10.00 hores, a la plaça Nova de Calvià, començarà la segona pujada reivindicativa al Molí des Castellet. posteriorment, hi haurà una excursió a Na Bauçana per l'antic camí de Calvià a Puigpunyent. L'organització de l'activitat és de la Comissió Pro Molí des Castellet, de la qual forma part l'OCB de Calvià.

Amb aquesta marxa els convocants demanen la consolidació d´aquest Bé catalogat, la seva urgent restauració, el dret històric a accedir-hi com a lloc simbòlic i l´eliminació de la barrera del camí.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb