Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Propera convocatòria.

camins | 28 Novembre, 2011 08:00 |

Seguim fent camí, la comissió creix: s´ha afegit a la nostra causa la recent creada Associació d´Amics Calvianers. Vos anunciam que commemorant el primer aniversari, diumenge 11 de desembre farem la segona pujada reivindicativa al molí, la concentració serà a les 10h a la Plaça Nova de Calvià.
 

Excursió d'avui.

camins | 27 Novembre, 2011 20:18 |

 

 

Lectura manifest:

En primer lloc agrair, en nom de l’associació AMICS DE LA VALL DE COANEGRA, la vostra presència avui a tots vosaltres, excursionistes vinguts d’arreu de Mallorca. Agrair també la col.laboració dels grups excursionistes que integren la PLATAFORMA PRO-CAMINS PÚBLICS I OBERTS i totes aquelles entitats que ens han manifestat el seu suport.

 

MANIFEST DE LA IIª MARXA DE COANEGRA

27 DE NOVEMBRE DE 2011

 (Segueix)

Recordau...

camins | 21 Novembre, 2011 08:00 |

comunicat de premsa, Molí des Castellet.

camins | 15 Novembre, 2011 14:01 |

La Plataforma pro-molí des Castellet composta per diferents entitats proteccionistes, entre les que figuren ARCA, AAVV de Calvià, Associació Pere Josep Canyelles, OCB Calvià, SOS Can Veiret, GOB, Plataforma pro-camins públics i oberts, GADMA i Amics de la Vall de Coa Negra s’ha reunit amb el regidor de l’àrea de Calvià el Sr. Miquel Bonet Rigo i li ha fet saber la seva preocupació sobre l’estat de conservació que presenta el Molí des Castellet, declarat com a Bé Catalogat per l’Ajuntament de Calvià.
 
Aquest element etnològic data de 1830 i és un referent simbòlic pels habitants de Calvià vila, que tot i ser propietat privada, forma part del patrimoni d’un poble que l’estima com a part de la seva història.
 
 

 (Segueix)

Excursió 27 de Novembre.

camins | 14 Novembre, 2011 13:00 |

Propera convocatòria.

camins | 06 Novembre, 2011 15:00 |

Una vegada més, davant la impassibilitat dels poders públics a l'hora d'aplicar la llei, ens veim obligats a reivindicar els nostres drets. Per això, ja que la reixa de Coanegra, que separa el camí del torrent, segueix aixecada, a pesar de la resolució de la Conselleria de Medi Ambient que obliga el propietari a llevar-la, hem convocat una IIª Marxa de Coanegra per dia 27 de novembre.

 

Recordem que la Iª Marxa, que vàrem celebrar, el novembre del 2009, va obligar el propietari a llevar les barreres que aturaven el curs de l'aigua. Aquesta vegada s'hi suma una reivindicació més a la retirada de la reixa del torrent. Volem que les barreres que aturen el trànsit rodat siguin de titularitat municipal i no privada com són ara. Cap particular no pot posar barreres sobre els nostres camins públics.

 

Per això esperam poder comptar amb la vostra presència. Serà una excursió lúdica i reivindicativa a l'hora. Hem quedat a les 10 h davant l'estació de tren, per tal de facilitar la vinguda en transport públic. Es tracta d'una caminada apta per a totes les edats, d'unes tres horetes; uns 7 km per camí pla. Hi haurà vehicles per desplaçament per a persones amb dificultats fins uns 3 km. Pensau a dur pa i taleca.
 
Vos agrairíem també que difonguéssiu aquest missatge entre els amics i contactes.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb