Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

GREU ATEMPTAT CONTRA EL PATRIMONI A LA CALÇADA DEL CAMÍ DE SA BOMBA.

camins | 19 Agost, 2011 07:15 |

El dilluns 8 d’agost un desaprensiu va fer abocaments d’enderrocs de construcció sobre l’antic empedrat del camí de sa Bomba, amb l’objectiu de soterrar-lo i aplanar els clots.

Es dóna la casualitat que ara just fa un any que un altre desaprensiu va llaurar un altre camí emblemàtic de la zona: el camí des Cabàs. Es veu que el mes d’agost és especialment apte per aquest tipus d’atemptats.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb