Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

LA PLATAFORMA PRO-CAMINS FA ARRIBAR LES SEVES REIVINDACIONS AL PARLAMENT EUROPEU.

camins | 04 Agost, 2011 07:05 |

 

El diputat al Parlament Europeu i dirigent d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras es va comprometre amb les associacions i grups excursionistes que integren la Plataforma pro-camins públics i oberts, de defensar l’ús lliure dels camins públics davant les usurpacions que actualment pateixen per part dels grans propietaris de finques confrontants amb dits camins.L’acte formal es va celebrar al Bar Mercantil d’Inca, el dissabte dia 30 de juliol, en que es va presentar l’acord al públic i als mitjans de comunicació. En nom de la Plataforma, l’investigador Antoni Gorrias, Bernat Fiol, representant de GADMA i Joan Crespí varen presentar al diputat un informe ben documentat sobre la situació dels camins.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb