Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Propostes a Pollença.

camins | 08 Juny, 2011 07:15 |

              Propostes en qüestió de camins per la legislatura 2011-2015. 1. Immediata inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença, que no estan pendents de cap al·legació. 2. Prioritzar la resolució diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patronet. 3. Iniciar diligències per resoldre  problemàtica dels camins del Coll de Síller  i Boquer. 4. Executar l’acord de regulació del camí de Ariant, i garantir-ne la continuació del iniciaten el de Ternelles. 5. Compromís  per tal de garantir el pas al camí de Ternelles. 6. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell. 7. Actualitzar una mapa de camins públics o d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi. 8. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns. 

Demandes al Ajuntament de Santa Maria.

camins | 03 Juny, 2011 15:07 |

demanam a tots els grups polítics de Santa Maria:
1.- l'aprovació al primer plenari hàbil de la titularitat pública del camí des Cabàs i inclusió a l'Inventari de béns municipals una vegada finalitzats els tràmits fixats per la llei
2.- l'aprovació del Catàleg de camins públics del Consell de Mallorca i la incorporació d'aquests a l'Inventari de béns municipals.
3.- la iniciació de l'expedient sancionador contra la propietat des Cabàs per destrucció del camí inclòs al Catàleg de béns patrimonials de Santa Maria (zona rústica).
4.- una vegada finalitzades totes les tramitacions i terminis establerts per la llei, procedir a la retirada de les barreres de particulars que tanquen els camins públics.
 
- aquestes mesures haurien d'anar acompanyades de l'elaboració d'un reglament municipal que determini les formes d'accés i d'ús dels camins de titularitat municipal (drets de pas, vehicles, aparcaments, etc.)
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb