Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Moli des Castellet.

camins | 19 Maig, 2011 07:15 |

 "ARCA i la Comissió pro-molí des Castellet han presenta a l'Ajuntament de Calvia 728 SIGNATURES, de diferents persones que demanen al conssitori calvianer “que no es tanqui l’accés al molí des Castellet, com a espai simbòlic i que es garanteixí el dret de pas públic per un vial que considerem de carácter històric.També demanen, que aquest camí sigui incorporat al Catàleg de Béns a Protegir de l’Ajuntament de Calvià, com patrimoni històric i simbòlic del poble de Calvià..."

Comassema 8-5-2011

camins | 09 Maig, 2011 09:43 |

 (Segueix)

Comassema

camins | 08 Maig, 2011 07:15 |

Benvolguts companys. Us parlo en nom d’unes bunyolines i bunyolins que volen recuperar el què és de tots, el camí de Bunyola a Lluc i que sense permís es tallà a l’entrada de la possessió de Comassema, i per tant impedeix anar a Lluc, i a Sóller per son Vidal. Aquests ciutadans son suportats per totes les associacions en defensa de la recuperació patrimonial.

Els nostres avantpassats, els nostres besavis,  padrins i moltes de persones anaven lliurement pel camí públic que passant per Comassema els portava de peregrinatge o a treballar a Lluc. Després de passar Comassema es trobaven amb un camí de bísties que pel pas de la Foradada, que travessava l’obstacle del torrent de Solleric, pujaven a l’alqueria de Cúber , allà s’ajuntava amb el camí del barranc de Biniaraix.

 (Segueix)

Convocatòria camí de Coma-Sema: Diumenge 8 de Maig, a les 10 hores a la Plaça d'Orient.

camins | 04 Maig, 2011 07:15 |

Adjutam cartell de l'excursió reivindicativa del proper Diumenge, per exigir l'obertura del camí reial de Bunyola a Lluc.

Organitzat per associacions, entitats i veins de Bunyola amb el suport d'entitats en defensa dels camins públics a Mallorca. El punt de trobada serà a les 10 del matí a la Plaça d'Orient.

Tant si arribau de la banda d'Alaró com de Bunyola, intentau compartir vehicle per no col·lapsar Orient.

Us esperam Diumenge, tots feim falta!!!

 (Segueix)

Una legislatura més.

camins | 02 Maig, 2011 07:15 |

                              Una legislatura més, fent camí. 2007-2011.

Des de fa més de sis anys, gairebé una legislatura i mitja, hem anat fent esforços per tal que les administracions millorin la situació de desprotecció en què es troben molts d’usuaris de camins i vies públiques amb problemàtica de pas.

Aquesta legislatura, contràriament a l’anterior, es va iniciar amb alguns compromisos per part del Consell Insular, no ha estat així per part de l’Ajuntament de Pollença, si bé un fet sí que s’ha fet present: els col·lectius en defensa del dret de pas s’han fet sentir arreu de l’illa.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb