Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Molts d'anys.

camins | 24 Desembre, 2010 09:34 |

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon Nadal i un bon inici del 2011, amb salut, alegria i camins públics oberts.

 We wish you a merry Christmas and a happy 2011, Best wishes. 

Feliz y prospero 2011. 

Zorionak eta urte berri on. 

 

 (Segueix)

Judici per la propietat del camí de Ternelles

camins | 19 Desembre, 2010 08:14 |

Balears | Part Forana
Elena Ballestero | 19/12/2010

El 14 de febrer comença als jutjats d’Inca el plet per la titularitat d’aquesta via, tancada amb barreres i inclosa en el Catàleg de camins públics de Pollença fa poc més d’un any.

 (Segueix)

Moli des Castellet 12-12-2010.

camins | 13 Desembre, 2010 08:15 |

Ahir molts amants de la natura ens reunirem per reivindicar la declaració del moli del Castellet com a BIC. Esperem que ara qui pertoca, prengui nota i faci la seva tasca per tal de protegir aquest element catalogat com a bé d´interès etnològic per l´ajuntament de Calvià i que es troba en zona ANEI però demanam també que es declari Bé d´Interès Cultural per el seu valor paisatgístic i històric, ja que s´hi celebraven els Pancaritats antigament. ens sentim orgullosos del nostre patrimoni, el volem disfrutar i donar conèixer.

Enhorabona a tots els presents.

 (Segueix)

recordatori Moli des Castellet

camins | 11 Desembre, 2010 12:45 |

 

Pujar al molí suposa caminar poc, per tant una vegada acabada la marxa, es farà una excursió a Na Bauçana per el camí vell de Calvià a Puigpunyent, per aquells que vulguin seguir caminant. Cal dur calçat i roba adequats, aigua i menjar. 

 (Segueix)

Molí des Castellet.

camins | 04 Desembre, 2010 08:15 |

Molí des Castellet, diumenge 12 de Decembre a les 11h concentració a la plaça Nova de Calvia. Pujada reivindicativa.
 (Segueix)

Passa clau del Consell per reobrir el camí Vell de Lluc

camins | 03 Desembre, 2010 08:02 |

El ple de la institució incorpora al seu inventari els plànols del traçat original, ara tallat en part. Això permetrà fitar la via pública i recuperar el pas en tots els trams. Es complirà una reivindicació de Pollença i d’entitats pro camins oberts.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb