Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Per pensar...

camins | 30 Novembre, 2010 08:15 |

Excursió camí des Cabas, ahir Diumenge.

camins | 29 Novembre, 2010 08:15 |

Inici excursió, a l'estació del tren de Santa Maria.

 (Segueix)

Recuperem-ho.

camins | 19 Novembre, 2010 08:15 |

Cartell amb els propers actes.

 (Segueix)

propers actes

camins | 17 Novembre, 2010 08:15 |

Es Cabàs, Diumenge 28 de Novembre, a les 10h a l´estació de Santa Maria. Excursió.
EL CAMÍ D’ALARÓ A BUNYOLA (Camí des Cabàs), és un camí públic, documentat com a camí reial ja al segle XIII, que travessa per les possessions de Son Torrella i es Cabàs de Santa Maria i s’Estremera i es Cocons de Bunyola.
Aquest camí, des dels anys setanta està tancat a possessió de es Cabàs de la família Fortuny- Salas. Es tracta d’un camí empedrat que transcorre entre bosc de pinar i antics camps de conreu.

Darrerament s’ha obert un expedient per la desfeta d’una part del camí, llaurant l’antic empedrat amb la intenció de fer-lo desaparèixer.

El caràcter públic d’aquest camí és inqüestionable, avalat per abundants documents. Davant la passivitat de les institucions públiques, els excursionistes i ciutadans de Mallorca ens proposam fer una excursió reivindicativa. Passarem per aquest camí i travessarem la finca es Cabàs
 (Segueix)

Fins quan?

camins | 15 Novembre, 2010 08:15 |

Ahir a la fira de  Pollença vam voler expressar el nostre mal estar amb el tancament de camins públics que es ve produint  de manera sistemàtica a tota l’illa.

Cal una actitud més ferma per part de les institucions, malgrat els darrers mesos sembla  ser que  el Consell ha iniciat el procés per tal de recuperar el pas a la Carretera Vella de Lluc (un cas sagnant i que ja dura 5 anys ) , ens veiem amb la legitimat que ens donà el sol·licitar el compliment de la llei,  per tal de reclamar més diligència a les persones compromeses en els seus programes electorals i la seva promesa constitucional, en el compromís de defensa dels béns públics.

 (Segueix)

Camí des Cabàs

camins | 08 Novembre, 2010 08:15 |

EL CAMÍ D’ALARÓ A BUNYOLA (Camí des Cabàs), és un camí públic, documentat com a camí reial ja al segle XIII, que travessa per les possessions de Son Torrella i es Cabàs de Santa Maria i s’Estremera i es Cocons de Bunyola.

Aquest camí, des dels anys setanta està tancat a  possessió de es Cabàs. Es tracta d’un camí empedrat que transcorre entre bosc de pinar i antics camps de conreu.

 (Segueix)

Ajuntament de Pollença = tancament de camins públics?

camins | 02 Novembre, 2010 08:15 |

Ara ja fa tres anys, el nostre company Antoni Manel Gorries, amb una dificultat motriu, va presentar una demanda al Defensor del Poble per la discriminació que pateix en voler transitar per la carretera vella de Lluc, atès que al tram públic de l’Empeltada hi troba unes barreres que li impedeixen poder circular lliurement amb la seva cadira de rodes per aquesta carretera, la qual va ser construïda amb dobles públics, i que durant anys va ser part de la carretera provincial que unia Pollença i Andratx passant per Lluc.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb