Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Aplec excursionista.

camins | 25 Octubre, 2010 07:15 |

 

34è aplec excursionista dels països catalans.

Port de Sóller, del 29 d'Octubre al 4 de Novembre 2010.

 

www.aplecexcursionista.cat

 (Segueix)

Ens banyam per Planícia!!

camins | 18 Octubre, 2010 07:15 |

Ahir Diumenge un grup de més de 500 persones consenti banyar-se per tal de recordar que el dret de pas de tots els ciutadans, està per damunt els interessos egoistes d’alguns. Planícia s'ha d'obrir!!!

 Algúns excursionistes abans de partir. (Segueix)

Fins demà.

camins | 16 Octubre, 2010 11:10 |

 

a les 10:00 hores a la Plaça de la Vila de Banyalbufar.

Ens veim a Planícia...

camins | 13 Octubre, 2010 07:15 |

DIA 17 D’OCTUBRE EXCURSIÓ PELS CAMINS DE  PLANÍCIA.

Concentració a les 10 a la plaça de la Vila de Banyalbufar.

Reivindicarem el pas lliure pels camins que duen a la finca pública.

 (Segueix)

Benvolgut senyor DON Fernando Fortuny,

camins | 12 Octubre, 2010 07:15 |

Des de la Plataforma en Defensa dels Camins Públics volem fer-li avinent la nostra admiració pel seu tarannà (compartit per nosaltres) profundament democràtic.També és cert que volem aprofitar l’ocasió per fer-li una sèrie d’aclariments amb la intenció d’alliberar-lo del vici de l’estultícia ja que tothom actua erròniament no mogut per la maldat sinó per la ignorància.En primer lloc, consideram que en una societat democràtica l’interès general està per damunt dels interessos particulars, en canvi vostè afirma que un propietari pot tancar un camí pel simple fet que no queda reflectida al registre de propietat la seva titularitat pública; aquesta és una opinió desencertada com qualsevol pot derivar de la lectura de la Llei Hipotecària (PUNT A).

Mentres molts ciutadans esperen pacificament per transitar per camins públics, algúns tancadors de camins encarà reclamen subvencions de tots els contribuïents i mantenen camins públics tancats.

 (Segueix)

Un camí tancat menys!!

camins | 11 Octubre, 2010 07:00 |

Gairebé deu anys han estat necessaris per poder gaudir del dret de pas pels camins des Fangar a Son Macià (Manacor), molts anys de feina han donat com a resultat que s’hagi arribat a un acord entre plataforma i propietat de la finca per tal que els camins públics que travessen aquesta finca tornin a recuperar el seu ús.

  (Segueix)

Plogui o faci fred...

camins | 10 Octubre, 2010 13:52 |

Benvolguts amics:    

      Després d’anys hem aconseguit allò que perseguiem.       

  Els camins que travessen la finca d’Es Fangar, que empraren els nostres padrins, són públics; estan oberts, i sempre ho estaran. Així ho ha hagut de reconèixer la propietat, que enganats creien que no era així. Però els hem convençut i hem pogut arribar a un enteniment satisfactori per a tots. Fins i tot ho ha hagut de reconèixer la pròpia administració municipal, que per evitar-se maldecaps fa temps ho hagués clos tot, amb un resultat que ni de lluny s’acosta al que nosaltres hem aconseguit.  

 (Segueix)

Carretera vella de Pollença a Lluc.

camins | 10 Octubre, 2010 07:15 |

Carta oberta al senyor Antoni Alemany, conseller d’Hisenda del Consell Insular de Mallorca. 

Benvolgut senyor,

 

Com a membre del col·lectiu que des de fa anys reclama que les institucions actuïn en la defensa del dret de pas pels camins públics del nostre territori, no puc més que mostrar-li la meva incredulitat en veure la poca voluntat política mostrada en resoldre aquests casos.

 (Segueix)

Diumenge tots a Es Fangar!!

camins | 08 Octubre, 2010 13:05 |

DIA 10 D’OCTUBRE EXCURSIÓ PELS CAMINS DES FANGAR

Concentració a les 10 a la plaça de Son Macià

Celebrarem el final de la lluita per l’obertura dels camins des Fangar

 (Segueix)

La trista realitat?

camins | 05 Octubre, 2010 07:15 |

La desidia dels nostres governants, fa que no es pugui assegurar que la situació descrita pels germans Provençal a la vinyeta sigui simple invenció.. 

 

 (Segueix)

Som-hi!!

camins | 02 Octubre, 2010 13:47 |

DIA 10 D’OCTUBRE EXCURSIÓ PELS

CAMINS DES FANGAR.

 

Concentració a les 10 a la plaça de Son Macià.

 

 (Segueix)

Diumenge 10, anam tots a "Es Fangar".

camins | 01 Octubre, 2010 06:45 |

Dia 10 d'Octubre a les 10 del matí, a la placa de Son Macià al municipi de Manacor celebram amb tots els que els vulguin acompanyar la recuperació d'uns camins públics que no haurien d'haver-se tancat mai, els camins des Fangar.

              Diumenge 10 Octubre, tots a la Plaça de Son Macià a les 10 hores.

La societat civil ha de lluitar allò que les institucions no són capaces de garantir.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb