Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

PROU!!

camins | 30 Setembre, 2010 14:15 |

Els sota signants, com a portaveus de les associacions que es relacionen:

DENUNCIAM:

Estam farts de veure com dia a dia els grans propietaris s’estan apropiat il.legalment dels camins públics i els estan tancant.Ternelles, camí de Planícia, es Fangar, camí d’Alaró a Bunyola pes Cabàs, camí vell de Lluc a Pollença, camí des molí des Castellet a Calvià, torrent de Coanegra, etc.. són avui lacres que ens fan empegueir d’ésser mallorquins en veure com s’usurpen els nostres drets sobre el territori amb el sil.lenci còmplice de les autoritats.

Aquest fet és un robatori a tots els mallorquins i mallorquines i ens priva del gaudi del que és nostre.

Cada vegada que es tanca el camí es produeix una pèrdua del nostre patrimoni: tota la cultura i la saviesa popular que hem heretat dels nostres avantpassats entorn els camins, les llegendes i rondalles, els noms de lloc, els pous i sínies, les rotes i les eres, les sitges i casetes de carboners...

 (Segueix)

Conferència.

camins | 28 Setembre, 2010 12:59 |

CAMINS DE SANTA MARIA

DEL CAMI.

CAMINS PÚBLICS, CAMINS PRIVATS.

HISTÒRIA ANTIGA, HISTÒRIA RECENT.

Conferència col.loqui

A càrrec d’Antoni Gorrias

Dimecres 6 Octubre a les 20h

Biblioteca Municipal

Organitza: Amics de la Vall de Coanegra 

 (Segueix)

Els camins públics s'han de preservar.

camins | 25 Setembre, 2010 12:32 |

Dia 10 d’Octubre a les 10, a la placa de Son Macia els companys de Manacor celebraran amb tots els que els vulguin acompanyar la recuperació d’uns camins públics que no haurien d’haver-se tancat mai, els camins des Fangar.

 

Les institucions són excessivament lentes per tal de fer cumplir la normativa vigent, i encarà resten més de tres-cents camins públics al voltant de Mallorca sense obrir.

 

Molta feina doncs, i pel que sembla poques ganes per part de les institucions.

 

Dia 17 d’Octubre a Banyalbufar una important convocatòria per reivindicar el camí de Planica, una finca comprada en doblers de tots els ciutadans, que a dia d’avui incomprensiblement no agarenteix el dret de pas.

 (Segueix)

Defensant el dret de pas.

camins | 13 Setembre, 2010 10:14 |

El proper mes d’Octubre serà anima’t pels defensors dels camins públics oberts.

 

El proper dia 10 hi ha un acta prepara’t a Manacor, per tal de celebrar la recuperació dels camins a la finca des Fangar.

 

Per altra banda, dia 17 a Banyalbufar es preparà una excursió per reclamar la recuperació dels camins públics de Planícia.

 Us esperam a tot.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb