Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Camí de Ternelles, camí dels pollencins.

camins | 19 Agost, 2010 11:38 |

Il·lm. sr. BatleJoan Crespí  amb D.I       i Joan Ramon Bosch  amb D.I         amb domicili a efectes de notificació al                         actuant en nom propi i en representació de la Plataforma Pro Camins Públics i oberts,Compereixen  i exposen:          

   Que malgrat parlareu, en un moment donat, de demanar a la Plataforma Por Camins Públics i Oberts de Pollença documentació per poder fer front al plet civil, conseqüència de la demanda presentada per MENANI, titular de la finca confrontant amb el camí públic de Ternelles, no us heu adreçat formalment a dita plataforma.        

    Nosaltres, sabedors de la importància que té pel poble de Pollença la defensa dels béns públics, hem lliurat la següent documentació als serveis jurídics que defensen els interessos públics i municipals:

 (Segueix)

Plet camí públic de Ternelles.

camins | 13 Agost, 2010 14:53 |

La propera setmana tenim previst informar de les tasques fetes per defensar el camí públic de ternelles, conjuntament amb el misser anomenat per el consistori, l'arxivista municipal, i la deixedesa del batle...

El més positiu per ara, la no intervenció del batle. Almenys, no haurem de patir actuacions com la de l'excursió reivindicativa del 12 d'Octubre de 2009.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb