Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

De BIC i camins tancats...

camins | 02 Maig, 2010 10:15 |

                                  BIC i Camins tancats. 

 

Si bé no entrarem a valorar si Pollença ha de voler que el seu centre sigui catalogat com a BIC  o no, si ens ha sobtat el moviment encapçalat per el Senyor Rafel Morro Suau en contra de la catalogació d’aquest com a tal, acompanyant aquesta reivindicació amb la presentació de 500 signatures  per reclamar que no és declari BIC. Al·legant que això, limitaria la feina als constructors i/o promotors com ell al centre històric.    (plantejament que si hem de dir, ens sembla demagògic vist resultats com els dels nostres veïns d’Alcúdia on la rehabilitació de cases, amb la declaració de BIC,  es va veuré afavorida i augmentà la feina de construcció).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb