Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Uns fets exemplars al camí del Coll d'en Patró.

camins | 01 Abril, 2010 07:45 |

Aquest article que us adjuntem és referent al camí del Coll d'en Patró.  Fa dos anys davant una proposta nostra l'ajuntament va aprovar iniciar un expedient de recuperació. Desgraciadamanet dins aquest expedient només trobam unes declaracions jurades de dos persones properes als cent anys que descriuen el traçat del camí, així com alguna documentació arxivística aportada per nosaltres mateixos. Des de l'Ajuntament no s'ha fet cap passa per la recuperació d'aquest camí.  El darrer més ens hem trobat amb l'agradable sorpresa que un propietari a delimitat per iniciativa pròpia el traçat dins la seva finca.
Desgraciadament actualment només ens queda confiar en la iniciativa dels ciutadans en la recuperació de camins públics, davant l'inoperància del nostré Ajuntament:
  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb