Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Volen asfaltar el camí vell de Planícia.

camins | 01 Març, 2010 22:51 |

La propietat del Rafal vol asfaltar el camí vell de Planícia. Així ho ha fet saber a la mitja dotzena de propietaris que accedeixen a les seves possessions a través d’aquest camí públic del terme municipal de Banyalbufar. Ho saben tots llevat d’un. La Conselleria de Medi Ambient, gestora de la propietat pública de Planícia, no en sap res d’aquest projecte que ja podria haver passat per la més alta institució insular.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb