Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Volem anar d'excursió al Castell del Rei.

camins | 06 Febrer, 2010 15:27 |

 

Vist que el batle de Pollença, el passat més d'Octubre va assenyalar que les visites a Ternelles havien de ser de fis a 20 persones, si en teniu ganes, hem preparat un model d'instància per sol·licitar un dia per poder anar d'excursió a cala castell, aquí teniu una mostra de dos models per si us poden ajudar.

 

 El primer pensat per entitats i el segón per particulars:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb