Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carretera Vella de Lluc, 2010, tancat per desidia institucional.

camins | 06 Gener, 2010 19:48 |

                                                        COMUNICAT.

 

  Desprès d’anys demanat que sens fes arribar una copia del conveni de col·laboració entre la propietat de la finca de la Empeltada i el Consell Insular de Mallorca, conveni amb el qual justifica  la propietat de la finca de l’empeltada el tancament de la via pública de la carretera vella de Pollença a Lluc, podem dir que vist aquest conveni, considerem:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb