Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ternelles i l’incompliment d’una sentència

camins | 28 Novembre, 2009 11:15 |

El proper dimarts dia 1 de Desembre a les 20,00 hores  a Can Llobera se farà el plenari del mes de Novembre (sic) del consistori Pollencí . Això desprès que al plenari d'Octubre el Batle digues que es duria una proposta consensuada entre tots els grups, referent a l'ús públic de Ternelles. S'ha de dir que a tres dies del plenari, ni tan sols s’ha reunit amb els diferents grups per parlar del tema.

És a dir, una vegada més incompleix els seus compromisos.

Per això amb el nostre suport, els regidors del PSM i Alternativa per Pollença, presenten dimarts una proposta de resolució per garantir l’ús públic del camí.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb