Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Excursió a la vall de coanegre.

camins | 12 Novembre, 2009 16:58 |

Des de Sóller ens arriben notícies preocupants. Diari de Balears publicà aquest cap de setmana passat la notícia del tancament d’un troç del camí vell de Bàlitx, a l’alçada de la font de Balitx del Mig. Preocupa, perquè es tracta de la usurpació d’un bé públic (catalogat i integrat dins la Ruta de la Pedra en Sec del Consell de Mallorca) per part d’un particular. Però preocupa més encara quan el particular és el mateix de Ternelles i Son Oliver (Coanegra). Vergonya cavallers, vergonya!!!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb