Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ternelles i l’incompliment d’una sentència

camins | 28 Novembre, 2009 11:15 |

El proper dimarts dia 1 de Desembre a les 20,00 hores  a Can Llobera se farà el plenari del mes de Novembre (sic) del consistori Pollencí . Això desprès que al plenari d'Octubre el Batle digues que es duria una proposta consensuada entre tots els grups, referent a l'ús públic de Ternelles. S'ha de dir que a tres dies del plenari, ni tan sols s’ha reunit amb els diferents grups per parlar del tema.

És a dir, una vegada més incompleix els seus compromisos.

Per això amb el nostre suport, els regidors del PSM i Alternativa per Pollença, presenten dimarts una proposta de resolució per garantir l’ús públic del camí.

 (Segueix)

29 de novembre - Excursió al Camí Antic de Planícia

camins | 18 Novembre, 2009 09:30 |

Amics, amigues, coneguts i conegudes,

Dia 4 d’abril 2009, amb presència del President Francesc Antich, el Conseller de Medi Ambient i altres autoritats, s’inaugurà Planícia com a nova finca pública i s’obriren totes les barreres per tal de poder accedir-hi, entre elles les dues que hi ha en els límits de la possessió des Rafal, és a dir, es va poder arribar a la possessió pel Camí Antic de Planícia (el que també passa per Son Sanutges i s’Arboçar).

 

 (Segueix)

Excursió a la vall de coanegre.

camins | 12 Novembre, 2009 16:58 |

Des de Sóller ens arriben notícies preocupants. Diari de Balears publicà aquest cap de setmana passat la notícia del tancament d’un troç del camí vell de Bàlitx, a l’alçada de la font de Balitx del Mig. Preocupa, perquè es tracta de la usurpació d’un bé públic (catalogat i integrat dins la Ruta de la Pedra en Sec del Consell de Mallorca) per part d’un particular. Però preocupa més encara quan el particular és el mateix de Ternelles i Son Oliver (Coanegra). Vergonya cavallers, vergonya!!!

 (Segueix)

El camí de Síller (més) tancat

camins | 02 Novembre, 2009 15:24 |

El passat 29 de Setembre revindicaven a l'Ajuntament de Pollença l'obertura del camí de Siller, que es trobava semi-obert amb una cadena, al terra que no impedia el pas, simplement el dificultava, així els vianants havien de passar per un portello estret, però podien accedir al camí. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb