Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ternelles i Cataleg a Pollença.

camins | 08 Setembre, 2009 11:01 |

En aquest any que ha passat, en la qüestió del camí de Ternelles hi ha hagut molts canvis. A l’aprovació definitva del catàleg de camins de Pollença el setembre de 2008 hi hem de sumar la gran excursió reivindicativa del dia 12 d’octubre de 2008 demanat l’obertura del camí per més de 600 persones.  Desgraciadament, en aquella  ocasió, la conselleria de Medi Ambient va impedir el pas, emparant-se en una protecció del medi ambient que en realitat només fa que facilitar el tancament d’un camí que a totes llums ha de ser d’ús públic.


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb