Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta oberta al Senyor Peter Eisenmann

camins | 20 Juny, 2009 22:09 |

Senyor Eisenmann,

Vistes les seves declaracions a la premsa de fa uns dies, lo mes clar que li podem dir es aqueixa expressió tan nostra que diu:

Vostée és beneit o sen vol riure de noltros? (Segueix)

Escrit de la Plataforma al Senyor Batle de Manacor:

camins | 20 Juny, 2009 10:15 |

Acceptam que es vegi en la difícil tessitura d’haver de donar el vistiplau a una cosa que, tot i ser bona per la Institució que Vostè encapçala, no li dóna cap rèdit –personal, polític…- a Vostè ni al seu partit.  

 


 (Segueix)

Ternelles, els voltors es queixen dels senderistes?.

camins | 12 Juny, 2009 05:38 |

Després que el Consistori pollencí aprovés una proposta de regulació clarament restrictiva (màxim de 20 persones dia), i fos ratificat i publicat tot això al BOIB núm. 121 de 26-08-2006), el camí de Ternelles continua tancat i regulat per la propietat de la finca, ni tan sols es compleix l’acord que va aprovar el mateix Ajuntament. Certament Ternelles és un paratge magnífic, però no té sentit que sigui l’indret més ultraprotegit de Mallorca.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb