Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

La carretera Vella de Lluc i la desidia del Consell Insular de Mallorca.

camins | 21 Març, 2009 05:58 |

La Carretea Vella de Lluc, quatre anys i mig de denúncies per reclamar pas lliure per un camí públic.  

 

A Mitjan Desembre de 2005, un grup de pollencines i pollencins ens vam reunir per tal de demanar a l’Ajuntament de Pollença que actués davant el tancament de un camí clarament públic com és la carretera vella de Lluc, així la carta de Nadal que escriguerem des del que a esdevingut una secció de la Plataforma Pro Camins Públics Oberts al municipi de Pollença, que s’afegia així  a la ja constituïda a Manacor, era el demanar a l’Ajuntament que garantís el lliure pas per aquesta via.

 (Segueix)

Excursió a ternelles 1.

camins | 08 Març, 2009 19:11 |

Excursió a Ternelles passant per l’estret: Castell del Rei, Cala Castell i la Cel·la.

 

 El camí de Ternelles té el seu inici a la carretera de Pollença a Lluc al primer quilòmetre des de la carretera Ma -10. El camí es troba a l’alçada del Pont de l’Horta, a l’entrada de Pollença; només cal creuar la carretera venint des del pont i seguir el camí asfaltat. Seguint aquest camí, al costat del qual les cases residencials i vacacionals ocupen ara el lloc dels antics horts, arribarem a l’estret.  (Segueix)

I el camí de Ternelles segueix tancat...

camins | 01 Març, 2009 17:16 |

                      Excursions per Pollença,: Ternelles, un camí amb història.

La Possessió de Ternelles abans de l’actual propietat, ès a dir dels hereus del financer i contrabandista Joan March, ha viscut els canvis històric culturals de la nostre illa. En els primers temps de la història de Mallorca, els seus primers pobladors, de cultura naviforme, ja varen descobrir l’indret i es varen assentar vora l’estret de Ternelles.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb