Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Sentència regulació de Ternelles.

camins | 16 Novembre, 2008 11:30 |

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears desestima el contenciós de la propietat de Ternelles contra el Consell de Mallorca que acordà l’obertura del camí al públic.

 (Segueix)

BOIB

camins | 01 Novembre, 2008 12:29 |

El catàleg de camins del municipi de Pollença ja està inclós dins el Butlleti Oficial de les Illes Balears, pendent del expedient d'investigació d'algúns camins que nosaltres pensam no poden quedar fora del catàleg, com el camí vell i la carretera vella de Lluc entre altres, s'obri un periòde d'alegacions on haurem de treballar per reivindicar l'exclusio dels camins pendents de expedient.

 


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb