Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Denuncia per una llicència d'obres concedida il.legalment a dins ANEI

camins | 28 Octubre, 2008 22:57 |

Amics,

una de les entitats integrants de la Plataforma, ha presentat avui al registre general de l'Ajuntament de Manacor una nova denuncia contra els propietaris de Es Fangar, l'emblemàtica finca que a travers de diverses societats interposades ( Bonarms SA, Alkafrada SL, EORUS 2001 SL i altres)  ) va adquirir fa uns anys el multimilionari alemany Peter Eisenmann.

Desde la compra de la finca per els alemanys, varen començar les presions per impedir el pas per els camins púbics que travessen i xapen la propietat, i el que segons els propietaris era un simple desig d'intimitat, vists els fets, cada vegada és mes clar que en el fons es tractava d'una estratègia perfectament estudiada per impedir que es poguesin veure la gran quantitat d'obres il.legals que s'estan fent a la finca.

Amb l'actual situació, donades les nombroses irregularitats, ens demanam fins quan l'Ajuntament de Manacor restarà passiu davant infraccions urbanístiques a dins zones protegides?

On son les ganes d'esbucar edificis il.legals que fa algun temps va manifestar a la premsa el regidor d'urbanisme?

 (Segueix)

Petició necessària.

camins | 15 Octubre, 2008 19:37 |

                                                       COMUNICAT.    

Desprès de escoltar les explicacions fetes per el Director General de Biodiversitat, realitzades  mitjans escrits i a l’emissora de Radio ONA Mallorca, per primera vegada i sense que això sigui un fet positiu, molt al contraria, demana'm la dimisió d'un càrrec públic, esperam no haver de tornar-ho fer.

 (Segueix)

Una setmana entretenguda.

camins | 11 Octubre, 2008 13:23 |

                       Ternelles, zona pública prohibida? 

Us imaginau una veina del vostre poble que tanques un camí públic, camí que a més fos el necessari per accedir a un bé d’interès cultural i a una cala, per tant contravenint la llei de costes? 

 (Segueix)

Excursió dia 12 a Ternelles.

camins | 05 Octubre, 2008 18:05 |

            

Excursió a Ternelles.

camins | 05 Octubre, 2008 15:28 |

Els totpoderosos propietaris de Ternelles ja han advertit que dia 12, l'excursió de la plataforma pro camins públics no pasara la barrera de Ternelles, estaria bé que fosim molts davant la barrera.

Hem de ser molts  allà davant per recordar que aquest és un camí públic, que hauria de estar obert.

Dia 12 de Octubre sortida des del Pont Roma de Pollença a les 10 15.

Un esperam a Tots

Plataforma Pro Camins Públics i Oberts

Comunicat Excursió a Ternelles.

camins | 04 Octubre, 2008 10:34 |

     Primerament agraïm el suport de les entitats adherides: Secció de Muntanya del Club Pollença, Grup Nord, GOB, GEM, Iniciativa Ciutadana per Pollença, Grup Excursionista Tramuntanya, Grup Excursionista "Es Cabrits", Grup Excursionista Trescadors,Mountain Wilderners de Catalunya,Grup Trelerel.les, Lobby per la independècia, Sindicat CCOO, Sindicat CGT com també al PSM, PSOE, Esquerra, EU, Alternativa i Els Verds.

 (Segueix)

Actes

camins | 03 Octubre, 2008 13:33 |

Divendres 3 d’octubre al Centre Cultural de Pollença a les 20.30h.. Presentació del llibre EL CAMÍ DE TERNELLES HISTÒRIA, NATURA, PROBLEMÀTICA,TANCAMENT I EXCURSIONS PER UN PARATGE INOBLIDABLE. Joan Ramon Bosch i Pere J. Garcia

 

 

Diumenge 12 d'Octubre Excrusió a Ternelles, sortida des de el Pont Roma a les 10 del matí, en cas de que la propietat de la finca no ensdeixi pasar pel camí públic que confronta amb la finca, beranarem a l'estret de Ternelles i emplenarem les denúncies que volgueu singnar, i solicitarem le presència dels coses de seguretat, almenys peer contstatar els fets.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb