Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

La Fortelessa de Albercuix, Bé d'interès Cultural.

camins | 23 Maig, 2008 20:01 |

Desprès de saber que des del seus serveis immobiliaris, l’actual propietari de La Fortalesa d’Albercuix ha posat  en venda aquest emblemàtic edifici situat a la Bahia de Pollença, lloc privilegiat no només per la seva construcció, sinó també per la bellesa de les vistes que es poden contemplar des d’aquest punt de la Bahia pollencina, 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb