Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Manifest llegit a l'excursió de 27 de Abril de 2008.

camins | 27 Abril, 2008 17:25 |

Comunicat

Excursió carretera Vella de Pollença a Lluc

Bon dia a tots i a totes. Gràcies per haver vingut. Com qui no vol la cosa, enguany ja som al tercer any de reivindicacions de pas lliure per un camí tan públic com la carretera vella de Pollença a Lluc.

 (Segueix)

Dia 27 anam d'excursió!

camins | 06 Abril, 2008 20:54 |

3a Excursió          

        Reivindicativa pel         camí de

Pollença a Lluc.  .                    

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb