Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Xerrada

camins | 07 Març, 2008 21:02 |

Dimecres 19 de Març alguns membres de la Plataforma pro camins Públics de Pollença prendran part en una xerrada organitzada per Esuerra Unida- Alternativa de Pollença, l'acte tendrà lloc al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya a les 20 hores.

Us i esperam

Propera Excursió.

camins | 01 Març, 2008 15:50 |

 Advertim amb antelació, la Tercera edició de l'excursió per la carretera vella de Pollença a Lluc tindra lloc el proper 27 d'Abril.

En les proximes setmanes informarem de l'horari de sortida i dels possibles trams, recordar que sortim de Pollença des del Pont Roma, però per les persones que vulguin fer un tram més curt, o persones amb nins petits, ens poden trobar postariorment al Pi de Son Grua, situat al punt kilomètric 5,3 de la carretera MA-10, que va de Pollença a Lluc.

 

Anau apuntant a l'Agenda que enguany hem de ser molts, l'expedient de recuperació iniciat pel Consell de Mallorca sembla aturat, i convé que ajudem a que s'animin a iniciar el procès de recuperació d'aquesta carretera.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb