Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Catàleg de camins a Pollença.

camins | 25 Febrer, 2008 19:20 |

Desprès de proposar a alguns regidors de l'equip de Govern que presentasen la nostra proposta per tal de donar termini a l'aprovació del catàleg de camins de Pollença, i desprès de esperar dos anys per aquesta aprovació, hem hagut de sol·licitar al regidor de Esquerra Unida - Els Verds, que presenti aquesta proposta.
 

 (Segueix)

Carretera vella de LLuc

camins | 02 Febrer, 2008 17:23 |

Desprès de dos anys d'inactivitat, i de falta de informació per part dels Ajuntaments d'Escorca i Pollença, des de la Plataforma
s'ha presentat denúncia a la fiscalia de Medi Ambient.
 
La denúncia presentada és per no respondre davant el requeriment fet pel defensor del poble, és a dir per no actuar davant un fet discriminatori ni donar l'informació requerida, tan al defensor del poble, ni a les instàncies presentades per la plataforma, ni a les fetes per un regidor.
 
Vista la inoperància del Batle i el Regidor d'urbanisme d'aquests municipis, ens veïm obligats a emprendre algunes accions legals, per tal d'aclarir els conflictes existens, i que competeixen a aquests consistoris.
 

 
PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb