Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta oberta al Batle de Escorca.

camins | 03 Gener, 2008 22:18 |

Benvolgut Senyor Antoni Gómez,

 

D’Escorca, el que més preocupa actualment a les mallorquines i mallorquins és la possible construcció d’una urbanització al Guix, i saber que les normes subsidiàries del municipi d’Escorca permeten fins a 700 places turístiques i 125 residencials a la zona del Guix, i aquest és un tema que esperem sabrà resoldre millor que el de la carretera vella de Lluc i en el qual Escorca podrà mantenir-se com el que creiem que és, un paratge d’importants valors paisatgístics i destacable en la conservació de la natura.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb