Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Canvi climàtic

camins | 11 Febrer, 2007 12:38 |

 A l'article ja citat abans trobam alguns retalls que trobem interessants:

EL canvi climàtic " hauria de ser elevat, més enlà d'un debat científic, a un tema de seguretat nacional dels EUA" diuen els autors , Peter Schwartz, consultor de la CIA i cap de planificaci i Doug Randall, de Californai-based Global Network.

Sir John Houghton, que havia estat el principal executiu de l'Oficina Metereologica- i la primera figura veterana a comparar l'amenaça del canvi climàtic amb la que representa el terrorisme- va dir: "Si el pentàgon està llançanat aquest tipus de missatge,aleshores és que, en efecte, el document és important.

"Bush pot ignorar el pentàgon? Serà difícil fer deseparèixer un document així.

" Vet aquí un president que diu que el perill global és una mistificació i, a l'altre costat del riu Porimac, un Pentàgon que es prepara per guerres climàtiques. És realment paorós quan Bush comença a ignorar el seu propi govern en aquesta qüestió", va dir Rob Gueterbock, de Greenpeace.

 Randall va explicar a the observer que les possibles ramificacions d'un canvi climàtica ràpid crearien un caos global, " És una singular amenaça per a la seguretat nacional perquè no hi ha enemic al qual apuntar amb les teues pistoles i no podem controlar l'amenaça".

" Les conseqüències del canci climàtic per alguns països són increïbles. Sembla obvi que valdria la pena interrompre ´l'ús de combustibles fòssils".

 Symons que va abonar l'EPa (Envirinmental Protection Agency) en senyal de protesta per la interferència política, va dir que el fet d'amagar l'informe era un exemple més d'intents de la Casa Blanca per sepultar l'evidència del canvi climàtic. "És encara un altre motiu de per què aquest govern hauria de deixar d'amagar el cap sota l'ala en aquest assumpte".

Symons va dir que els estrests vinvles que l'administració Bush manté amb les poderoses companyies d'energia i petroli era vital per entendre per què el canvi climàtic és rebut amb escepticisme al despatx oval. "Aquesta administració està ignorant l'evidència per tal de fer contents un grapat de grans companyies de petroli i d'energia". Va afegir.

Aquests recull provenen d'un article publicat a The Observer

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb