Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Manifest llegit el 17 de desembre de 2006

camins | 17 Desembre, 2006 16:40 |

MANIFEST ES FANGAR 2006 Moltes gràcies per haver vingut, cada any som més. Aquesta és ja la cinquena excursió reivindicativa per l’obertura dels camins públics del Fangar, quan començarem ni l’actual propietari el ja famós Peter Eisenmann ni el nostre incorruptible batle Antoni Pastor no es devien fer comptes de cap manera que la Plataforma Camins Públics i Oberts fos tant perseverant i sobre tot que els donàs tanta mala vida. (Segueix)

Convocatoria excursió del 17 de desembre de 2006

camins | 17 Desembre, 2006 16:20 |

Amics,

Debut a la inoperància de l'Ajuntament de Manacor, hem trobat oportú des de la Plataforma Camins Públics i Oberts convocar a tota la gent i entitats conscients i sensibles amb el patrimoni cultural, històric i etnològic a mobilitzar-se una vegada més en la defensa del que es de tots.

 

 (Segueix)

Pollença: El Batle Tanca un Camí Públic

camins | 03 Desembre, 2006 16:39 |

  TANCAMENT A CA NA BORRASSA (PROPETAT DE LA FAMÍLIA DEL BATLE DE POLLENÇA).

 

La Plataforma Pro camins públics i Oberts a Pollença va presentar el pasat 22 de Juny de 2006 un escrit al registre general de l'Ajuntament de Pollença, posant de manifest el tancament mitjançant barreres i "rejilles" de dos trams del camí denominat carretera vella de Pollença a Lluc, quan transcorre per les immediacions de la finca coneguda amb el nom de Ca Na Borrassa (Propietat de la família de l´actual batle). Aquests tancaments s'afegeixen als ja reiteradament denunciats de la finca de l'Empeltada.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb