Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Camí del Coll de Siller

camins | 15 Octubre, 2006 20:47 |

 

Desprès de mesos de denuncia, actualment es troba obert el camí del Coll de Siller, que enllaça el port de Pollença amb Cala Sant Vicens.

A l'expedient de recuperació i volem destacar les persones, pescadors retirats del Port de Pollença que declararen davant notari que feren ús des de la seva infantessa (que podem situar en alguns casos a principis del 1940) d'aquest camí.

Des d'aquest blog volem recordar el nom de les persones que han fet possible incrementar la documentació, per tal de garantir l'ús públic del cami del Coll de Siller, pas de pescadors que era molt transitat per aquests mariners, i alguns acrediten que ja ho era pels seus pares i antecesors.

 Ells són: Ingasi Borras Llompart; Melchor Bosch Rotger ,"Sion del petit Paris"; Felip Bellini Ballesteros;  Melchor Bosch Vicens, "Sion de la piscina"; Joan Alberti Enseñant i Mateu Alberti Enseñat "germans collarg", Guiem Payeras Serra i Antoni Bosch Cerdà "patrona".

A tots ells el nostre agraïment públic per la seva contribució.

Radio Pollença

camins | 02 Octubre, 2006 10:04 |

Demà Dimarts 3 de Octubre a les 10 del matí , a Radio Pollença intervendran en representació de la Plataforma Joan Crespi Salas i Joan Ramon Bosch Cerdà.

Recordam que es pot participar al programa al telefón 971 533589.

Salut i branca

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb