Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

El camí vell de Lluc a Pollença

camins | 04 Gener, 2006 09:07 |

L’any 1995 el Consell Insular de Mallorca va publicar el mapa-guia De Lluc a Pollença, on es fa la descripció de l’itinerari de l’antiga carretera que va de Lluc a Pollença. Segons explica, fou construida l’any 1914 i coincidia amb l’antic camí de ferradura que desde temps immemorials era utilitzat per anar de Pollença a Lluc, i després continuava cap a Sóller o cap a Inca. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb