Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Manifest llegit el 18 de desembre de 2005

camins | 19 Desembre, 2005 09:55 |

Bon dia a tots! Ja sabem que sou gent civilitzada, i que no fa falta dir-vos-ho, però per si de cas us volem recordar que, ni grans ni petits, no sorti-gueu del camí, no vos atureu a berenar (a l’escola del Puig d’Alanar ja hi haurà temps per fer foc), ni tireu fems. (Segueix)

Comunicat de premsa del 5 de desembre

camins | 05 Desembre, 2005 12:43 |

La Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, davant les darreres notícies i declaracions aparegudes a la premsa volem manifestar: 1r Evidentment, esteim tant a favor de defensar els bens de titularitat o us públic com el pret a la propietat privada, que respectam escrupulosament, fins a tal punt, que en cap de les excursions reivindicatives organitzades hem passat per davant les cases d’Es Fangar, malgrat el camí que hi ha sigui tan públic com la carretera de Son Carrió..  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb