Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Intervenció al plenari de l'Ajuntament de Manacor

camins | 08 Novembre, 2005 09:06 |

Vetací el texte íntegre de l'intervenció que ferem al plenari d'ahir (7-11-05) a l'Ajuntament de Manacor: (Segueix)

Intervenció al plenari de dilluns 7 de novembre

camins | 05 Novembre, 2005 20:08 |

Per el proper dilluns 7 de novembre tenim demanada una intervenció al plenari de l'Ajuntament de Manacor per protestar contra el tancament de camins i alhora demanar explicacions a l'equip de govern per la seva actitud passiva. Seria molt interessant que vinguessiu en gran nombre per presionar l'equip de govern, no sia cosa que ens vulguen impedir llegir el manifest. La concentració es el dilluns 7 de novembre a les 21:30 h, davant l'Ajuntament de Manacor.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb